In 2011 gegeven adviezen

In de loop van 2011 werd op vraag van het College advies gegeven over de volgende dossiers:

A. Erkenning & subsidiëring van verenigingen

• Amateurtoneel Les Folies Brugeoises            (ongunstig advies);
  • Fedekam West-Vlaanderen                           (ongunstig advies);

B. Subsidiëring van verenigingen

• aanpassing contractuele overeenkomst met BMK Brugse Muziekkorpsen i.v.m. het jaar waarin HafaBrugge georganiseerd wordt: onpare i.p.v. onpare jaren (gunstig advies);
  • uitbetaling van de contractuele subsidie aan vzw Moritoen (advies: 75% uitbetalen);
  • uitbetaling van de contractuele subsidie aan het Brugs Oratoriumkoor Cantores (advies: 50% uitbetalen);
  • uitbetaling van de subsidie voor de toneelproductie "Leonce & Lena" aan toneelkring Kunst Adelt (gunstig advies);
  • verhoging contractuele subsidie aan Muziekcentrum Cactus voor de organisatie van het Cactusfestival van € 9.200 naar € 25.000 (gunstig advies)

C. Projectsubsidiëring

• Ruben De Ville voor de organisatie van de 2de editie van de "Commeere Comedy Cup" (gunstig advies - € 250);
  • Symfonisch orkest Artis Dulcedo voor de organisatie van het concert "Stabat Mater" op zondag 8 mei in de Kon. Stadsschouwburg (gunstig advies - € 825);
  • Feestcomité Male voor de organisatie van een gratis jongerenconcert in de Trudoabdij op zondag 26 juni t.g.v. en in het kader van Male Kermis (ongunstig advies)
  • Stichting Witteryck voor het uitgeven van een brochure over mevr. A.J. Witteryck en de opeenvolgende winnaars van het Witteryck Juweel (gunstig advies - € 300)
  • vzw Montanus voor de organisatie van hun herfstsymposium "Ziek zijn in de 16de en 17de eeuw" op 11 november (gunstig advies - € 1.000)
  • Parochieraad Male voor de organisatie van verschillende evenementen n.a.v. het 50-jarig bestaan van de parochie (ongunstig advies)